Alles over blended training

Een training volgen op afstand met Blended training

Een Blended training volg je deels op afstand, deels fysiek op locatie. We combineren zelfstudie via e-learning met les in groepsverband, waardoor de trainer in contact is met de cursisten. De trainers van Itannex zijn ervaren in het geven van e-learning lessen in combinatie met klassikale training, waardoor ze op een interactieve manier de kennis kunnen overbrengen.

Wat is een Blended training?

Bij een blended training zijn verschillende opleidingsvormen gecombineerd. Bij Itannex combineren wij e-learning en klassikale training, voor een goede balans tussen flexibiliteit en interactie. Dit doen we door middel van de onze leeromgeving Itannex academy met e-learning en klassikale lessen op locatie.

  • Let op: in de video spreken we nog over Virtual Classroom, dit is sinds september 2021 weer vervangen door klassikale trainingen. 

Waarom kiezen voor een Blended training?

Net als bij een klassikale training, krijg je van tevoren toegang tot het cursusboek en ben je in contact met de trainer en cursisten. Het enige verschil is dat dit eerste contact niet op een live locatie is. Het eerste deel werk je aan zelfstudie via de Itannex academy, waarbij je zelfstandig e-learning lessen volgt op onze leeromgeving. Na afronding van het e-learning traject vervolg je de training met klassikale lessen, waarbij je in contact bent met de trainer en cursisten. Binnen de training is de mogelijkheid om vragen te stellen, je scherm te delen en te communiceren. Hierdoor kan je tijdens de training je ervaringen delen. Alles met als doel de kennis op de juiste manier over te dragen!

De 3 ingrediënten voor een flexibele & interactieve blended training!

De voordelen van blended training

  • De e-learning lessen kun je volgen in je eigen tempo en eigen tijdsindeling
  • Meer flexibiliteit omdat de training deels op elke locatie op afstand te volgen is.
  • Ervaren trainers met praktijkervaring die op een interactieve wijze hun kennis en ervaringen kunnen overbrengen.

Wil je meer weten hoe deze nieuwe manier van trainen ervaren wordt? Martin Schouwink van IAA architecten volgde de de training Versneld modelleren met Dynamo via de nieuwe opleidingsvorm: "Door het volgen van de blended training, kon ik op mijn eigen tempo de training voorbereiden en op niveau komen tijdens de zelfstudie. In combinatie met het persoonlijke contact en interactie in de klassikale momenten was dit erg effectief!"

Lees hier het verhaal van Martin waarin hij beschrijft waarom je een blended training zou moeten volgen!

Direct een blended training volgen?

Kies jouw training!

Kijk voor ons actuele aanbod op onze opleidingenpagina of op de E-store.

Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
Arkance Systems Netherlands
K.v.K. nr. 08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Ja ik wil meer weten over de Revit basis Next cursus.