Ga een gesprek aan

Wilt u met ons van gedachten wisselen over Connected BIM?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact op voor een afspraak!

  Neem contact op

  Hoe kunnen we u verder helpen?

  Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

  Contact

  Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

  E-mail
  info@itannex.com

  Bedrijfsgegevens
  Arkance Systems Netherlands
  K.v.K. nr. 08159263
  IBAN: NL22ABNA0593947363
  BIC: ABNANL2A

  Wat is Connected BIM?

  CAD software heeft een grote impact gehad op de ontwikkeling van de architectuur en bouw. Met name sinds de jaren 80, sinds de introductie van de pc (personal computer), is deze impact sterk toegenomen. Dankzij CAD tools zoals AutoCAD is het documenteren van ontwerpen steeds belangrijker geworden, dit heeft het fundament gelegd voor de manier waarop wij nu ontwerpen.

  Van CAD naar BIM

  De introductie van CAD was slechts het begin. Inmiddels zijn we van CAD overgegaan op 3D modelleren, zijn er tal van nieuwe technologieën, heeft BIM zijn intrede gedaan en wordt de informatie in de 3D modellen steeds krachtiger. Hierdoor kunnen bedrijven uit de gehele bouwkolom en eigenaren concurrentievoordelen behalen doordat ze eenvoudig bij informatie kunnen én deze informatie kunnen delen gedurende de gehele levenscyclus van het object.

  Dankzij BIM zijn we compleet andere eisen gaan stellen aan software. We verwachten met software niet alleen een wand te kunnen tekenen. We verwachten ook dat de software weet welk type wand het is,  welke afmetingen deze heeft etc. Waar eerder de focus lag op het ontwerpen, op de M van modelleren, is de focus verschoven naar de I, van informatie. Deze I van informatie heeft samen met de ontwikkeling van de Cloud geleid tot de begin van een nieuwe fase, namelijk Connected BIM.

  Wat is Connected BIM?

  Connected BIM is BIM + de Cloud. Bij Connected BIM ontstaat er een digitaal verbonden BIM proces. Dit zorgt ervoor dat alle tools en technologieën beschikbaar zijn, dat er één bron van informatie is gedurende de project levenscyclus, dat er overal en altijd toegang is tot de projectdata en dat er real-time gewerkt kan worden binnen teams verdeeld over de hele wereld.

  Wat is Connected BIM

  Connected BIM gaat de manier waarop wij bouwprojecten uitvoeren compleet veranderen. Dankzij Connected BIM kunnen processen vele malen sneller worden. Hierdoor wordt de doorlooptijd van een project korter, heeft u minder voorraad nodig, gaan de kosten omlaag, gaat de winst omhoog en kunt u meer projecten uitvoeren. Dit gaat u dusdanige concurrentievoordelen opleveren zodat u de markt met een straatlengte voor gaat zijn.

  Connect BIM met de Cloud!

  Connect BIM met de Cloud. Optimaliseer uw BIM processen en blijf uw concurrentie voor. Wij helpen u met alle stappen die u moet zetten om dit te bereiken. Hoe? Dat vertellen wij u graag tijdens een persoonlijk gesprek.

   Neem contact op

   Hoe kunnen we u verder helpen?

   Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

   Contact

   Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

   E-mail
   info@itannex.com

   Bedrijfsgegevens
   Arkance Systems Netherlands
   K.v.K. nr. 08159263
   IBAN: NL22ABNA0593947363
   BIC: ABNANL2A

   Ja ik wil meer weten over de Revit basis Next cursus.