BIM Ontwikkelplan

Op dit moment maakt de 3D-BIM markt een enorme groei door. BIM wordt steeds belangrijker in de werkprocessen van een toenemend aantal bedrijven en in de samenwerking met hun bouwpartners. Uiteraard merken wij dit aan het aantal nieuwe klanten dat ons weet te vinden, maar ook onze klanten 'van het eerste uur' zien hun BIM-gerelateerde omzet sterk groeien. Om bedrijven hierbij te ondersteunen kan Itannex een bedrijfsspecifiek BIM ontwikkelplan voor u ontwikkelen.

Vindt u BIM ook een wezenlijk onderdeel van uw bedrijfsstrategie en zou u hierover graag eens een professioneel gesprek willen voeren? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

BIM Ontwikkelplan

In een wereld waar ieder bedrijf, iedere sector, zelfs ieder land bezig is met een bepaalde vorm van standaardisatie is er een defacto-standaard ontstaan op basis van het Autodesk platform. Hierin kunnen bedrijven die risico’s in hun bestaande projecten willen vermijden professioneel BIMmen in zowel lokale, nationale- als internationale projecten.

BIM ontwikkelplan

het Itannex BIM ontwikkelplan

Om BIM ook een wezenlijk onderdeel van uw bedrijfsstrategie te maken, is het van essentieel belang een BIM ontwikkelplan op te stellen. Het Itannex BIM ontwikkelplan kent een viertal stappen die bijdragen aan een succesvolle start en het waarborgen van het proces.

  • BIM check
  • BIM implementatie
  • BIM begeleiding
  • BIM voortgang

Het BIM ontwikkelplan zal uw bedrijf met behulp van de juiste opleidingen en software een stap verder helpen richting het realiseren van uw doelstellingen.

BIM Informatiepakket

Wilt u meer informatie over hoe Itannex u helpt met een BIM check, de BIM implementatie, begeleiding bij het eerste project of uw organisatie een stap verder helpt in BIM? Vraag dan ons BIM informatiepakket aan.

Gratis BIM informatiepakket


Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

Meer pagina's over BIM: