BIM Ontwikkelplan

Op dit moment maakt de 3D-BIM markt een enorme groei door. BIM wordt steeds belangrijker in de werkprocessen van een toenemend aantal bedrijven en in de samenwerking met hun bouwpartners. Uiteraard merken wij dit aan het aantal nieuwe klanten dat ons weet te vinden, maar ook onze klanten 'van het eerste uur' zien hun BIM-gerelateerde omzet sterk groeien. Om bedrijven hierbij te ondersteunen kan Itannex een bedrijfsspecifiek BIM ontwikkelplan voor u ontwikkelen.

Vindt u BIM ook een wezenlijk onderdeel van uw bedrijfsstrategie en zou u hierover graag eens een professioneel gesprek willen voeren? Neem dan contact met ons op.

Gratis BIM informatiepakket

Gratis BIM informatiepakket!

Ontvang het gratis BIM informatiepakket direct in uw inbox.


Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.


BIM Ontwikkelplan

BIM ontwikkelplan

het Itannex BIM ontwikkelplan

Om BIM ook een wezenlijk onderdeel van uw bedrijfsstrategie te maken, is het van essentieel belang een BIM ontwikkelplan op te stellen. Het Itannex BIM ontwikkelplan begint met een Inventarisatie. Op basis van deze BIM Inventarisatie wordt het ontwikkelplan specifiek voor uw bedrijf geschreven. Het BIM ontwikkelplan zal uw bedrijf met behulp van de juiste consultancyopleidingen en software een stap verder helpen richting het realiseren van uw doelstellingen.

BIM Informatiepakket

Wilt u meer informatie over hoe Itannex u helpt met een BIM check, de BIM implementatie, begeleiding bij het eerste project of uw organisatie een stap verder helpt in BIM? Vraag dan ons BIM informatiepakket aan.

Neem contact op

Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

Meer pagina's over BIM: