BIM informatiepakket

Wilt u ons BIM informatiepakket ontvangen?

Vraag het aan!

Gratis BIM informatiepakket


Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

BIM (Building Information Modelling)

Het gebruik van BIM is geen toekomst meer, het wordt toegepast in concrete opdrachten en is in veel gevallen tegenwoordig een doorslaggevende factor bij het binnenhalen van nieuwe opdrachten. Wilt u weten wat Building Information Modelling is? Hoe u het kan toepassen en wat er allemaal bij komt kijken? Itannex helpt u met BIM!

BIM is een proces

Binnen een bouwproces werken zeer veel verschillende partijen samen om te komen tot het uiteindelijke resultaat. De rollen en verantwoordelijkheden van deze partijen verschuiven regelmatig. Ook de omgeving is continu in beweging.  De grote hoeveelheid partijen en gegevens binnen een project en de dynamiek daarvan maakt dat de kans op faalkosten groot is.

Building Information Modelling is de oplossing die er voor zorgt dat alle relevante informatie gedurende het hele bouwproces wordt opgeslagen, gebruikt en beheerd in een digitaal (3D) gebouwmodel. Alle partijen die bij het bouwproces betrokken zijn, werken met dezelfde informatie en zien dus van elkaar wat er gebeurt. De informatie is dan ook continue beschikbaar en altijd actueel. Lees hier de definities van BIM.

Ook bouwen met BIM?

Bekijk de onderstaande video om te weten te komen over het BIM proces.

Hoe kan Itannex u verder helpen?

Itannex biedt softwareopleidingen, consultancy en support aan bedrijven omtrent CAD en Building Information Modelling. Itannex geeft advies op maat over het te volgen traject en een informatiegesprek met een van onze Consultants is altijd vrijblijvend. Ook voor projectbegeleiding, een adviesplan of extra modelleer capaciteit kunt u bij Itannex terecht.

Wilt u meer te weten komen over dit onderwerp?

Download dan het BIM informatiepakket!

Gratis BIM informatiepakket


Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

In het informatiepakket vindt u de "BIM informatiebrochure", waarin u alles over Building Information Modelling kan lezen. Bijvoorbeeld wat het is en hoe u het in praktijk zou kunnen toepassen. Ook bevat het informatiepakket de "BIM360 docs brochure". De software projectdata te beheren, delen en bekijken.

Gerelateerde BIM pagina's:

 

 

BIM Building Information Modelling