Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
Arkance Systems Netherlands
K.v.K. nr. 08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Collaboration Award – Nomineren

Tijdens het BIMDating evenement op 7 november reiken wij de Collaboration Award uit. Bekijk hier de inzendingen, ga naar youtube en like de video die u het beste vindt!

Wat is de Collaboration Award?

De Collaboration Award is een prijs voor de persoon die een positieve bijdrage heeft geleverd aan het verbeteren van de samenwerking in een BIM project. Het gaat hierbij vooral om de slimme of innovatieve bijdrage aan het project en niet zozeer om het project zelf. De genomineerden worden beoordeeld op:

  • Kwaliteit
  • Originaliteit
  • Innovatie
  • Samenwerking

PlanEffect

Licht en ruimte, kleuren en materialen, sfeer en stijl... ze bepalen in grote mate ons gevoel en ons gedrag. Dat geldt ook voor onze werkomgeving. Het is belangrijk dat we ons prettig voelen. De glazen systeemwanden van Plan Effect zorgen daar al dertig jaar voor. Van kleinere ruimtes tot prestigieuze projecten, ze brengen sfeer, beleving en verbinding van mens tot mens in een ruimte die samenbrengt. Plan Effect: Designed to connect. Stem op deze video via youtube.

Kwakman Afbouw Volendam

Kwakman blijft vooruit lopen en grenzen doorbreken. De drijfveer hiervoor is de absolute wil om onderscheidend te zijn. Waarde toevoegen aan klanten, aan projecten en aan de markt. De ambitie om te blijven verrassen en met oplossingen te komen waarvan onze opdrachtgevers niet wisten dat ze er behoefte aan hadden. Met BIM is Kwakman innovatief bezig voor de toekomst van morgen. Denk hierbij aan het reduceren van afvalstromen en het verminderen van transportbewegingen. Let's shake things up! Stem op deze video via youtube.

HILTI Nederland

Binnen HILTI Nederland is het BIM Competence Center opgericht als start-up onder de vleugels van HILTI. Het BIM Competence Center heeft als doel om BIM schaalbaar te maken en ondersteunt de BIM vraagstukken bij HILTI. De combinatie van het BIM X-Center, waar de uitvoering van de BIM Design Services tastbaar worden gemaakt, is een succesfactor waardoor klanten beter begrijpen wat de winst van BIM is voor hun uitvoerende processen. De 6 use cases zijn begrijpelijk en spreken de klant aan. BIM wordt hierdoor makkelijk te doorgronden. Stem op deze video via youtube.

Stamhuis

Een winkel verbouwen heeft nogal wat voeten in de aarde. Want hoelang moet de winkel gesloten blijven? Hoe zit het met de overlast voor personeel, klanten en omwonenden? Hoeveel omzet wordt er gemist? Valt de aangepaste winkel wel in de smaak bij klanten? Stamhuis begrijpt de twijfel en onzekerheid van haar opdrachtgevers als geen ander. Speciaal hiervoor hebben ze het Stamhuis Totaalconcept. Een vooruitstrevende en veelzijdige bouwmethode waarmee ze klanten van A tot Z ontzorgen en garant staan voor een vlotte realisatie van uw bouwproject. Stem op deze video via youtube.

BouwVibes

Merna Elgohary inspireert op een jonge manier jongeren om in de bouw te beginnen. Dit door middel van vloggen, zodat ze haar doelgroep kennis kan laten maken met het plaatje in de bouw waar men niet of minder van weet. Merna is er van overtuigd dat de bouw veel leuker is dan het algemene marketingplaatje (bouwplaats met hijskraan) en met haar vlogs probeert ze jongeren te motiveren om te kiezen voor de bouw! Stem op deze video via youtube.

De hoofdprijs

De winnaar wordt bepaald, deels door de likes en weergaves op youtube en deels door de Itannex vakjury. Tijdens het BIMdating evenement maken we bekend wie er wint. De winnaar krijgt een volledige verzorgde reis naar de Autodesk University 2020 in Londen (18-19 juni), t.w.v. € 2.000,-.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over het bovenstaande? Bel of mail gerust. Neem dan contact op met Omar Wennink via omar.wennink@itannex.com of 088-8720063.

Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
Arkance Systems Netherlands
K.v.K. nr. 08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Ja ik wil meer weten over de Revit basis Next cursus.