Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Autodesk software check

Een door onze klanten veelgestelde vraag aan ons is: gebruiken wij onze software legaal? De afgelopen periode heeft Autodesk naar een groot deel van de contractmanagers een email gestuurd betreffende het Autodesk Compliancy programm, wat inhoud dat Autodesk een audit kan gaan uitvoeren om te controleren of er software illegaal geïnstalleerd staat. Eerlijk is eerlijk, het is niet altijd even gemakkelijk om te controleren of uw software legaal gebruikt wordt.Er zijn veel regels waar rekening mee gehouden moet worden en met name wanneer er een groter aantal licenties in beheer is, kan dit problemen geven. En dan hebben we het nog niet eens gehad over veelvoorkomende praktische situaties zoals het wisselen van hardware systeem.

Autodesk software check

U kunt een Autodesk software check uitvoeren met behulp van een Software Asset Management (SAM) check. SAM is het volledige proces rondom het analyseren, beheren en optimaliseren van softwarelicenties binnen een onderneming. Onze Autodesk SAM check houdt in dat we voor u een analyse uitvoeren om uw Autodesk-licenties in kaart te brengen en te adviseren op hoeveel werkplekken deze licenties legaal kunnen worden ingezet.

Bedrijven zijn vaak onbewust softwarepiraat door oude software geïnstalleerd te laten staan op hun computersystemen, of door vorige versies van de software te blijven gebruiken na afloop van een onderhoudsplan. Onbewust of niet, dit is een risico op een financiële vergoeding, indien Autodesk u vraagt om een softwareaudit uit te voeren.

Om te voorkomen dat u tegen onaangename verassingen aanloopt bieden wij de Autodesk SAM check. Deze proactieve en preventieve benadering, zorgt ervoor dat het risico op foutief gebruik van de software geminimaliseerd wordt.Autodesk software check

Een SAM check bij uw bedrijf

Uw gebruik laten controleren?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op over de mogelijkheden van een SAM check bij uw bedrijf

   Bevestig de captchaDoor op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.