Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Seminar Samenwerken aan duurzame gebouwen

18 januari 2018 | Categorie: ,

Een brug slaan tussen architecten/ontwerpers en de installateur/installatie adviseur

Wist u dat gebouwen in Nederland verantwoordelijk zijn voor bijna 40% van het nationale energieverbruik? Het aandeel in de CO2-uitstoot bedraagt ruim 30%. Waarschijnlijk heeft u al vernomen dat in het Europees en nationaal klimaatbeleid doelen zijn vastgesteld om energie te besparen en de CO2 uitstoot terug te dringen. Voor Nederland heeft dit geleid tot een aangescherpte wet- en regelgeving. Het verduurzamen van gebouwen wordt steeds belangrijker en door de wet voorgeschreven. Het zou dus zeker ook op uw agenda moeten staan!

Om tot een duurzaam, onderhoudsvriendelijk en energiezuinig gebouw te komen, is integraal ontwerpen belangrijk. De eerste stap hierin is de samenwerking met andere partijen. Maar ook regelgeving en materiaalkeuze komen hier natuurlijk bij kijken.
In januari en februari organiseren wij een aantal interactieve bijeenkomsten door het land voor architecten en ontwerpers over de samenwerking in duurzame gebouwen. Een brug slaan tussen architecten/ontwerpers en de installateur/installatie adviseur! Naast een aantal interessante workshops, hebben we een gastspreker die vertelt hoe zij omgaan met duurzame gebouwen, én gaan we het hebben over het behalen van tijdwinst in ontwerp en toetsing.

Programma:

09:00                   Inloop
09:30                   Presentatie 'Tijdwinst in ontwerp en toetsing' door slimmer om te gaan met regelgeving en bouwbesluit
10:00                   Lego opwarmsessie
10:15                   Lego workshop: Tijdens deze workshop gaan we met de LEGO® SERIOUS PLAY® methodiek verkennen hoe u de toekomst ziet over de samenwerking in duurzame gebouwen. Uw eigen gedachten gevisualiseerd in 3D!
11:15                   Pauze
11:30                   Gastspreker
11:45                   Presentatie 'The Next steps'. Wat is de rol van de architect in het BIMproces en de samenwerking met de installateur/ installatie adviseur?
12:00                   Post-it sessie; met elkaar brainstormen
13:00                   Lunch


BIM Duurzaamheid Sessie Architecten

Locaties en data: 
18 januari: Den Haag
25 januari: Enschede
8 februari: Amsterdam

Aanmelden
Wilt u aanwezig zijn bij een bijeenkomst over samenwerken aan duurzame gebouwen? Meld u dan via onderstaand formulier aan.

Voornaam (verplicht veld)

Achternaam (verplicht veld)

Uw bedrijfsnaam (verplicht veld)

Functie(verplicht veld)

Telefoonnummer (verplicht veld)

Uw email (verplicht veld)

Maak uw keuze (verplicht veld)
 18 januari: Den Haag 25 januari: Enschede 8 februari: Amsterdam

   Bevestig de captcha

 

Datum:
18 januari 2018
Zet in mijn agenda