Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

BIM onderwijsdag

10 oktober 2017 | Categorie:

BIM_onderwijsdag

Grote bedrijven geven aan dat er een tekort is aan goed opgeleide BIM-modelleurs, BIM-managers en -regisseurs. De Bouw Informatie Raad werkt samen met onderwijsinstellingen om te kijken hoe de instroom in het BIM gerelateerd onderwijs kan verbeteren, hoe het onderwijs beter ingezet kan worden en hoe de instellingen hierbij van elkaar kunnen leren.

Tijdens de ‘BIM Onderwijsdag’ op 10 oktober gaan verschillende sprekers in op de huidige stand van zaken van het BIM-onderwijs en bespreken we het onderwijs van de toekomst. Ervaringen vanuit zowel het onderwijs als bedrijfsleven vormen de rode draad van het programma. De ‘BIM Onderwijsdag’ wordt georganiseerd door het BIMregister  en de Bouw Informatie Raad. ITANNEX is sponsor van dit congres.

Doelen BIM Onderwijsdag:

  1. Enthousiasmeren van zowel studenten als docenten van diverse bouw gerelateerde richtingen voor het virtueel bouwen.
  2. Elkaar te informeren over de diverse BIM-ontwikkelingen / BIM-programma’s zoals deze op dit moment bij de presenterende opleidingen worden gegeven.
  3. Komen tot een vaststelling van het ‘BIM-basisniveau’ dat per opleidingsniveau dient te worden gehaald.
  4. Organiseren van ‘BIMMEN in het onderwijs’, ofwel de start van een (digitaal) samenwerkingsplatform waarin programma’s verder kunnen worden ontwikkeld, afgestemd en gedeeld. Zo zal in navolging van ‘BIM in het hbo’ ook ‘BIM in het mbo’ officieel starten.

Informatiemarkt

Op de informatiemarkt tonen de samenwerkingspartners u de laatste hightech BIMtools, informatie over standaarden en is er een meet and greet voor het onderwijs en bedrijfsleven. U kunt met al uw BIM-gerelateerde vragen bij de informatiemarkt terecht.

Kijk voor meer het volledige programma, toegangskosten en om u aan te melden op de website BIMonderwijsdag.

Datum:
10 oktober 2017
Aanvang:
8:45
Einde:
18:00
Locatie:
Jaarbeurs Utrecht
Zet in mijn agenda