Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
Arkance Systems Netherlands
K.v.K. nr. 08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Automatische kwaliteitscontrole Revit modellen

24.05.2022 | Categorie: Alle nieuwsitems

Wat als je jouw Revit modellen automatisch kunt verifiëren en conform de gevraagde specificaties kunt opzetten? Bijvoorbeeld om een model te controleren aan de hand van de BIM Basis ILS? Of om issues in het model direct inzichtelijk te maken? We bieden die oplossing met de DAQS modelchecker.

Tijdens een interactieve vraag- en antwoord sessie nemen we je graag mee in deze nieuwe oplossing, waarvoor Arkance Systems (voormalig Itannex) een samenwerking is aangegaan met DAQS. Je krijgt de kans om vragen te stellen aan onze collega's Martijn en Bas. Daarnaast zullen we natuurlijk een korte demo geven van de oplossing. Dus maak gebruik van deze kans en ontdek wat de nieuwe mogelijkheden zijn om slimmer kwaliteitscontroles uit te voeren én vervolgens ook eenvoudig issues op te lossen. Wil je alleen luisteren? Dat kan natuurlijk ook.

Schrijf je hier gratis in voor het webinar.

Ja ik wil meer weten over de Revit basis Next cursus.