Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
Arkance Systems Netherlands
K.v.K. nr. 08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Centraliseer data en communicatie van je project

Met de Autodesk Construction Cloud (ACC) kun je gemakkelijk en efficiënt data en communicatie van je project(en) centraliseren! De ACC is hét platform om efficiënt samen te werken in de cloud. Het stelt jouw bedrijf in staat om het datamanagement rondom jouw projecten volledig te automatiseren. Zo kun je zowel intern als met samenwerkingspartners beter, prettiger en efficiënter samenwerken vanaf de ontwerpfase tot en met beheer- en onderhoudsfase.

Ook de projectresultaten van je bedrijf verbeteren?

Met de inzet van Autodesk Construction Cloud versnel je de doorlooptijd van een project, bespaar je kosten en reduceer je risico’s en faalkosten. Dit bereik je doordat je met de ACC goed inzicht krijgt op de coördinatie van een project, je snel en gemakkelijk projecten kunt monitoren en zo meer grip hebt op alle projectactiviteiten. Bovendien kun je gemakkelijk teams (zowel intern als extern) met elkaar verbinden.

De ACC bestaat uit de volgende componenten: Autodesk Docs, Autodesk Build, BIM Collaborate, BIM Collaborate (Pro) en Autodesk Takeoff.

Meer weten over de ACC?

Download gratis onze whitepaper, waarin we uitleggen wat de voordelen van de ACC zijn voor jouw bedrijf en projecten. En hoe we de ACC specifiek voor jouw organisatie kunnen implementeren.

    Download de whitepaper

    Download de gratis Whitepaper (PDF) - Ontdek alle mogelijkheden van de Autodesk Construction Cloud

    Ontvang de brochure direct in je inbox.

    Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

    Ja ik wil meer weten over de Revit basis Next cursus.