Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
Arkance Systems Netherlands
K.v.K. nr. 08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Laat jouw Revit content maken!

Ben jij fabrikant, importeur of groothandel van bouw- en installatieproducten? Dan biedt het feit dat veel van jouw klanten hun projecten in BIM uitvoeren, mogelijkheden om je producten als 3D object aan te bieden in een Revit Family.

Dit kan niet alleen nuttig zijn voor BIM projecten, maar ook in onderlinge afspraken (protocollen, ILS, Uitvoeringsplannen), standaardisatie (NL-RS, CIBSE, COBie) en samenwerking in de cloud.

Het biedt voor jouw bedrijf nieuwe kansen om je producten naast het traditionele bestek dus ook als 3D object te positioneren in de BIM projecten van je klanten.

Itannex kan je van dienst zijn en helpen hiermee nieuwe commerciële kansen te benutten! Wij zijn reeds vanaf de begindagen van BIM actief bij jullie klanten om hen te begeleiden in de digitale transitie van 2D naar 3D en uiteindelijk naar BIM. Wij horen van onze klanten dat de commerciële waarde van een goede Revit family groot is; zij krijgen positieve feedback van hùn klanten!

Maar het bouwen van kwalitatieve en effectieve Revit content is een vak apart en dat is precies waar Itannex jou mee kan helpen!

Lees verder en download onze gratis whitepaper!

Voorbeeldcontent Revit families

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van content die we voor klanten hebben gecreëerd.

 

 

Ja ik wil meer weten over de Revit basis Next cursus.