Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
Arkance Systems Netherlands
K.v.K. nr. 08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Wij worden Arkance Systems

13.12.2021 | Categorie: Alle nieuwsitems

In juni 2020 zijn Itannex, CAD Discounter, CAD Accent, CAD Stunter en Greenock in Nederland officieel overgenomen door Arkance Systems. De afgelopen tijd hebben we hard gewerkt om onze organisaties te stroomlijnen. Met ingang van 8 januari 2022 zullen de statutaire bedrijfsnamen wijzigen naar één nieuwe BV: Arkance Systems Netherlands BV. 

In de loop van 2022 zullen de huidige merknamen ook gaan verdwijnen. Dit moment maken we later bekend. Vanaf 8 januari betekent dit dat er vooral aanpassingen zijn op gebied van facturatie. Zoals gezegd zullen de BV’s van voorgenoemde bedrijven verdwijnen en officieel overgaan in Arkance Systems Netherlands BV.

Verder verandert er eigenlijk niets voor jou als klant of leverancier. Onze service en dienstverlening blijft zoals je van ons gewend bent.

Heb je vragen hierover? Neem dan contact op met ons via info@itannex.com.

Ja ik wil meer weten over de Revit basis Next cursus.