Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
Arkance Systems Netherlands
K.v.K. nr. 08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Stage lopen tijdens onze opleiding!

In elke fase van je carrière kan een stage enorm waardevol zijn. In het BIM coördinator opleidingstraject hebben we als vast onderdeel een bedrijfsstage opgenomen.

Simone van Loon, manager portfolio & products bij Itannex: “Een stage bij een collega-bedrijf geeft je net dat beetje extra inzicht, bijvoorbeeld hoe zij dingen aanpakken op gebied van BIM. Bij dit intensieve opleidingstraject vinden we deze praktijkervaring echt een meerwaarde. We merken dat cursisten op die manier met elkaar kunnen sparren over gezamenlijke uitdagingen en elkaar zo vooruithelpen.”

Afgelopen periode hebben cursisten van Installatietechniek Raalte, Nikkels bouwbedrijf en Vink Systemen het opleidingstraject volbracht. Tijdens het traject mochten ze een dag mee lopen bij Dura Vermeer, Geberit en Kondor Wessels.

“Samen bouwen aan morgen is ons motto en dat is tijdens deze stages ook weer mooi duidelijk geworden. Door je open te stellen voor elkaar, kun je van elkaar leren en verder groeien!”

Heb jij interesse in het BIM coördinator opleidingstraject, lees dan snel verder op onze website en vraag gratis de brochure aan!

BIM Coördinator opleiding

Jeffrey Breedijk van Vink Systemen werd welkom geheten bij Geberit in Nieuwegein. 

Sander Eikelboom van Nikkels bouwbedrijf mocht een dag meelopen bij Dura Vermeer in Hengelo. 

Roy Jonkman van Installatietechniek Raalte keek in de keuken bij Kondor Wessels in Amsterdam. 

Ja ik wil meer weten over de Revit basis Next cursus.