Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
Arkance Systems Netherlands
K.v.K. nr. 08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Afas Experience Center – video interview

31.08.2021 | Categorie: Algemeen Alle nieuwsitems BIM

In 2021 is het bijzondere AFAS Experience Center in Leusden opgeleverd. Na vier jaar ontwerpen, engineeren en bouwen mag het resultaat er zijn: een divers, uitdagend en multifunctioneel gebouw dat klaar is voor de toekomst.

Dura Vermeer was verantwoordelijk de realisatie van het gebouw en kreeg in de uitvraag de boodschap mee: werk het gebouw uit in BIM en lever uiteindelijk een LOD500 onderhoudsmodel op. In het ontwerp- en bouwproces kwamen verschillende uitdagingen naar voren. Eén van de grootste uitdagingen van het gebouw waren de gevels, onder meer ontworpen en gerealiseerd door Alkondor.

We spraken met Wim Mars (AFAS software), Bas Beld en Roel Teeninga (Dura Vermeer) en Chris Schoneveld (Alkondor).

Ja ik wil meer weten over de Revit basis Next cursus.