Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Lancering Europese server Autodesk Docs

11.06.2021 | Categorie: Algemeen Alle nieuwsitems Autodesk software

Op 2 juni heeft Autodesk bekend gemaakt dat bij Autodesk Docs, het datamanagementsysteem van de nieuwe Autodesk Construction Cloud (ACC), inmiddels ook gebruik kan worden gemaakt van opslag op een Europese server.

Daarnaast is het binnenkort ook mogelijk om Autodesk Docs ‘standalone’ te gebruiken, zonder een verplichte subscription op de AEC collection of Autodesk BIM Collaborate (Pro), Build of Takeoff. Hiermee wordt het gebruik van Autodesk Docs nog aantrekkelijker én makkelijker gemaakt voor nieuwe gebruikers.

Met de komst van de nieuwe ISO-norm 19650, is werken via Autodesk Docs dé manier om datamanagement bij projecten in te regelen. Zowel bij eigen projecten als wanneer er in de bouwketen samengewerkt wordt met meerdere partijen, is het gemakkelijk om via Autodesk Docs een standaard workflow in te regelen om te voldoen aan deze norm.

Hierover word je binnenkort uitgebreid bijgepraat door onze consultants, met uitgebreide uitleg over deze nieuwe ISO-norm en hoe je dit kunt implementeren in jouw organisatie. Houd hiervoor onze website en nieuwsbrief in de gaten.

Heb je vragen over Autodesk Docs, de Autodesk Construction Cloud of de nieuwe ISO 19650 norm? Neem dan contact met ons op, onze consultants helpen je graag verder!

Lees meer over de ACC