Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
Arkance Systems Netherlands
K.v.K. nr. 08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Welke leervorm past bij jou?

Ontdek de juiste leervorm voor jou!

Misschien heb je een training op het oog of wil je in de toekomst een training gaan volgen? Naast de keuze voor de training zelf, is het vooraf ook goed om te bedenken in welke vorm je deze training wilt gaan volgen. Een trend op gebied van opleidingen is leren op afstand, waarbij je in een digitale vorm jouw opleiding volgt.

Wat is jouw leerbehoefte?

Iedereen heeft zijn eigen leerbehoefte. Om aan de verschillende leerbehoeftes te voldoen, bieden wij bij Itannex verschillende leervormen aan. Op basis van jouw leerbehoefte en tijdsindeling kun je bepalen wat het beste bij jou past! Meerdere vormen van opleiden kunnen goed aansluiten, anders gezegd: het één hoeft het ander niet uit te sluiten. De keuze voor een bepaalde leervorm is bovendien afhankelijk van de ervaring die je al hebt en de mate van begeleiding je nodig hebt.

Kies de juiste leervorm!

Wij bieden onze opleidingen ook aan in diverse vormen en helpen jou graag om de juiste leervorm te kiezen. Wij geven onze trainingen in klassikale vorm, via Virtual Classroom en blended. Leren op afstand wordt steeds populairder en bieden wij dan ook graag aan.

Wij helpen jou graag op weg met het kiezen van de juiste leervorm en daarom hebben we een uitgebreide whitepaper geschreven met alle mogelijkheden en voordelen van de verschillende leervormen.

Download whitepaper leervormen

Ja ik wil meer weten over de Revit basis Next cursus.