Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
Arkance Systems Netherlands
K.v.K. nr. 08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Leren op afstand

Digitaal werken is tegenwoordig niet meer weg te denken. We raken steeds meer gewend aan het op afstand werken, maar het is ook mogelijk om op afstand een training te volgen. Bij Itannex kan je kiezen uit twee vormen: Virtual Classroom en Blended training. Deze trainingen zijn locatieonafhankelijk te volgen. Wij leggen je graag uit hoe het werkt.

Virtual Classroom is een opleidingsvorm waarbij je volledig op afstand een training in groepsverband volgt. Je volgt de training online en je bent in contact met je trainer en cursisten via een video- en chatverbinding.

 

 

Blended training is een opleidingsvorm waarbij e-learning en Virtual Classroom* gecombineerd worden. Je begint met zelfstudie via onze Itannex academy, waarna je aansluitend interactieve  en klassikale lessen volgt samen met de trainer en cursisten.

*Op dit moment worden de klassikale lessen via Virtual Classroom gegeven.

 

Lees meer over onze opleidingsvormen!

Wat is het verschil tussen Virtual Classroom en Blended training?

We geven je een voorbeeld: bij een Revit basis training volg je bij Virtual Classroom 5 losse online groepslessen van 1 dag. Volg je een Revit basis blended training, dan begin je eerst met zelfstudie via e-learning via ons studieplatform Itannex academy en eindig je met 2 dagen online training via Virtual Classroom. Bekijk in onderstaande afbeelding hoe dit eruit ziet.

Het voordeel van blended training is dat je als cursist flexibeler bent met het starten en volgen van je training, maar daarvoor wordt wel zelfdiscipline verwacht. Het aantal e-learning uren en lessen verschillen per training. Op dit moment is blended training beschikbaar voor de volgende trainingen:

Nieuw! Een training op afstand volgen inclusief trainingsbox voor een betere beleving

Om het leren op afstand voor jou comfortabeler te maken, krijg je van ons kosteloos een trainingsbox inclusief JVC HA-S65BN koptelefoon en benodigdheden thuisgestuurd. Zo beleef jij jouw training nog beter! Door middel van deze koptelefoon kun je tijdens de training helder communiceren met de trainer en cursisten. Ook is de trainingsbox voorzien van camerakaarten, naslagwerk en een notitieblok met pen. Deze actie is geldig t/m 1 september 2021.

Kijk voor ons actuele aanbod op onze opleidingenpagina of op de E-store.

Ja ik wil meer weten over de Revit basis Next cursus.