Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
Arkance Systems Netherlands
K.v.K. nr. 08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Van een week werk naar twee dagen met SmartModelling!

Kuipers & Koers Bouw uit het Drentse Emmen is een middelgrote aannemer die zich in de regio richt op nieuwbouw en verbouwprojecten. Het bedrijf heeft als motto dat hun medewerkers ‘het huis moeten bouwen alsof het hun eigen huis is’. Naast veel particuliere opdrachtgevers heeft Kuipers & Koers tegenwoordig steeds meer projectmatige nieuwbouwprojecten in opdracht van projectontwikkelaars. En juist daar komt voor tekenaar/modelleur Ruben Schwieters de winst van het SmartModelling programma om de hoek kijken.

De 23-jarige Schwieters werkt nu drie jaar bij Kuipers & Koers, maar kende het bedrijf al langer. “Vanaf mijn 15e heb ik stage gelopen en vakantiewerk gedaan hier, ook op de bouw. Hierdoor kende ik het bedrijf al goed. Na mijn studie Bouwkunde/ Architectuur kon ik hier aan de slag als tekenaar. Ik begon met het tekenprogramma AutoCAD, maar in december 2019 heb ik de basiscursus Revit gevolgd bij Itannex. Ik kwam erachter dat het programma enorm veel mogelijkheden heeft voor ons en dat is de reden dat ik mocht starten met het SmartModelling traject van Itannex.”

“Toen ik ben gestart, eind 2019, is mijn coach Arnoud Meertens in het begin hier een aantal keer geweest. Op basis van onze gesprekken heeft hij een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld. Hierin staan mijn persoonlijke doelen op gebied van sociale en technische ontwikkeling en ook persoonlijke ontwikkeling. Ik begon helemaal bij nul, omdat ik nog niets wist van Revit. We zijn daarom gestart met het opzetten van de basis en daarna pas de focus op punten die voor ons als bedrijf van belang zijn. Denk daarbij vooral aan het standaardiseren van werkzaamheden. Omdat we tegenwoordig veel meer projectmatig bouwen is het heel praktisch als je bepaalde handelingen maar één keer hoeft te doen. Arnoud heeft bijvoorbeeld een template voor ons ingericht, waar veel dingen standaard in zitten. En ik wil in de toekomst meer gebruik maken van families, maar daar moet ik nog het nodige over leren."

Download hier het complete interview! 

Leren & ontwikkelen voor BIM modelleurs

Wij hebben dé oplossing voor alle bedrijven die op zoek zijn naar een totaaloplossing voor BIM modelleurs. SmartModelling is het complete programma waarbij je als modelleur toegang hebt tot een persoonlijke coach, alle software die jij nodig hebt en bijbehorende trainingen.

Wat valt er onder SmartModelling?

Eigenlijk is SmartModellling het beste van alles dat wij te bieden hebben, in één compleet programma. Je krijgt persoonlijke begeleiding van een van onze coaches, die samen met jou je niveau bepaalt en een persoonlijk ontwikkelplan opstelt. Aan de hand daarvan kies je jouw trainingen (zowel klassikaal als via e-learning) en krijg je toegang tot de software die jij nodig hebt!

Download het artikel in PDF!

Lees hier meer over SmartModelling.

Ja ik wil meer weten over de Revit basis Next cursus.