Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Sneller, beter en mooier met de Autodesk AEC Collection!

Met de AEC Collection van Autodesk heb je als ontwerper, ingenieur of aannemer alle BIM software tools in huis om sneller te werken, een beter projectresultaat te krijgen en ook nog eens mooiere ontwerpen te kunnen presenteren. De tools zijn geschikt voor zowel de bouw als de civiele branche. Door te kiezen voor de collectie krijg je toegang tot een complete set van topontwerpsoftware en daarnaast ook tools voor analyse, visualisatie, simulatie, detaillering en automatisering. Kortom, completer kun je het niet hebben. Dankzij de data-uitwisseling en interoperabiliteit van producten kun je gemakkelijk data tussen producten verplaatsen.

Wat kan ik in de ontwerpfase?

Door gebruik te maken van de tools uit de AEC Collection zet je veel sneller conceptuele ontwerpen op, die vervolgens weer gebruikt kunnen worden in de volgende tool om een gedetailleerder ontwerp te maken. Door de integratie tussen de tools is dubbel werk verleden tijd! Maak bijvoorbeeld je eerste schets in FormIt Pro, waarna je het ontwerp in Revit zet om een gedetailleerd 3D ontwerp te maken. Met Dynamo kun je ondertussen diverse ontwerptaken automatiseren, zodat je een Revit model veel sneller opzet. Om een ontwerp te presenteren aan je klant, gebruik je 3ds Max om een hoogwaardige visual te maken.

De AEC Collection verbetert en versnelt je eigen werkproces, maar zorgt ook voor een beter eindproduct. En samenwerken met andere partijen in een BIM model wordt veel gemakkelijker. De tools geven je bovendien de mogelijkheid om te ontwerpen volgens 'Generative Design', een werkmethode waarbij je ontwerpalternatieven kunt genereren op basis van jouw doelen. Zo kun je een veel betere besluitvorming maken bij de keuze voor een bepaald ontwerp.

Wat kan ik in de bouwfase?

Snel overschakelen van de ontwerp- naar bouwfase is geen enkel probleem met de tools uit de AEC Collection. Gebruik Revit om gedetailleerde bouwmodellen te maken, die op de bouwplaats weer gebruikt kunnen worden. Met AutoCAD kun je nauwkeurige 2D plattegronden maken vanuit het Revit model. Tijdens de bouw gebruik je Navisworks om alle gegevens van verschillende disciplines samen te voegen voor (clash)controle en een beter eindresultaat.

Meer weten over de voordelen van de AEC Collection?

Meer weten over de werkmethode en alle mogelijkheden van de AEC Collection? Wij helpen je graag verder! Neem contact met ons op via info@itannex.com of 088 - 872 00 00.