Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Itannex wordt onderdeel van Arkance Systems

23.06.2020 | Categorie: Algemeen Alle nieuwsitems

Wij hebben groot nieuws! Itannex is onderdeel geworden van Arkance Systems. Bij Itannex hebben we de ambitie om van grote invloed te zijn op de digitalisering van de Nederlandse bouwsector. Onderdeel worden van Arkance Systems geeft ons de mogelijkheid om hier een grotere rol in te gaan spelen. Hierdoor zijn we nog beter in staat om onze ambities waar te maken. Arkance versterkt ons, zonder dat wij onze eigen cultuur en persoonlijke band met klanten verliezen. Daar zijn we erg blij mee!

Wie is Arkance?

Arkance is een Europese organisatie, gespecialiseerd in CAD- en BIM- oplossingen voor de sectoren Bouw, Infrastructuur en Industrie. Arkance wil de meest vooruitstrevende partij zijn als het gaat om digitaliseren en BIM. Deze ambitie spreekt ons erg aan en sluit goed aan bij de wensen van onze klanten.

Wat betekent dit in praktijk?

De organisatie Itannex zoals jullie die kennen, zal gewoon blijven bestaan. We houden dezelfde mensen, dezelfde producten én dezelfde diensten. Ook kun je ons nog altijd op dezelfde manier bereiken. Het enige dat verandert is dat we jou als klant nog beter kunnen helpen. Naast onze huidige kennis en expertise, kunnen we nu ook gebruik maken van de kennis en expertise van het netwerk van Arkance.

Natuurlijk lopen ook alle praktische zaken gewoon door op de manier die van je ons gewend bent. Heb je toch vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt je vraag stellen via onderstaande contactbutton.

    Neem contact op

    Hoe kunnen we u verder helpen?

    Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.