Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

What’s new Revit 2021

De nieuwste versie van Autodesk Revit is gelanceerd. Revit 2021 heeft enkele goede en nieuwe ontwikkelingen. Hieronder lichten we er een paar uit. Om een goed beeld te krijgen van alle nieuwe features heeft Autodesk een Youtube afspeellijst waar jij alle features rustig kunt bekijken wanneer het jou uitkomt. Heb je een vraag, wil je meer informatie of kunnen we jouw organisatie persoonlijk een update geven? Neem dan gerust contact met ons op!

  Neem contact op

  Hoe kunnen we u verder helpen?

  Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

  Generative Design in Revit

  Tot nu toe was Generative Design slechts voor een beperkte groep beschikbaar. Immers, het is een speciale werkwijze en je moet bepaalde programmeer skills hebben om dit goed te kunnen doen. Voor degenen met een AEC Collection 2021 is het mogelijk om Generative Design toe te passen om snel ontwerpen te genereren van doelen, belemmeringen en input. Benieuwd hoe deze feature werkt? Bekijk de video!

  Gemakkelijk schuine wanden modelleren

  Binnen Revit waren de mogelijkheden van schuine wanden vaak beperkt. Dat is in deze versie verholpen. Maak gemakkelijk schuine architectural, structural en curtain walls in Revit. Het maken van zogeheten Slanted Walls is opeens erg gemakkelijk.

  MEP Worksharing

  Ook op MEP gebied zijn er innovaties. Door deze nieuwe feature wordt het voor MEP professionals gemakkelijker om samen te werken binnen Revit wanneer gebruik gemaakt wordt van Revit Worksharing. Benieuwd hoe dit jouw werkproces kan verbeteren? Bekijk de video hieronder!

  Top 5

  Wil je weten wat onze top 5 is met de nieuwste ontwikkelingen in Revit 2021? Klik dan hier: Revit 2021 What's new.

  Vragen?

  Heb je vragen of kunnen we je ergens anders mee van dienst zijn? Wij ondersteunen je graag. Neem contact met ons via 088 - 872 00 00 of stuur een e-mail naar info@itannex.com

  Tags: