Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
Arkance Systems Netherlands
K.v.K. nr. 08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Autocad kopen? Itannex lanceert CADdiscounter.com

Eerste zero-touch Autodesk webshop van de Benelux. Binnen 4 uur aan het werk met een nieuwe licentie

Koop Autocad online en binnen 4 uur heb je een werkende licentie!

CADdiscounter.com is de eerste Autodesk reseller in de Benelux met een zero-touch webshop. Via de gebruiksvriendelijke en moderne website bestel je met gemak de juiste software. Binnen een paar klikken plaats je de bestelling, waarna je binnen 4 uur de juiste licentie ontvangt door het automatische proces. Waar in het verleden de Autodesk gebruiker langer moest wachten op zijn licentie, omdat dit door verschillende systemen en personen verwerkt moest worden, heeft CADdiscounter.com dit proces als eerste volledig geautomatiseerd.

Sonny Ellenbroek, e-commerce manager zegt hierover: ‘door het gemak van bestellen en de snelle levertijd kun je vliegensvlug van start met je project.’

Autocad en alle andere Autodesk licenties online kopen

Bij CADdiscounter koop je online alle Autodesk licenties. Je kunt online betalen of via een factuur. CADdiscounter kan ook een maatwerk voorstel maken voor de upgrade van licenties.

Online helpdesk en FAQ's

CADdiscounter heeft een uitgebreide FAQ omgeving waar alle Autocad gebruikers terecht kunnen met vragen  over installatie, functionaliteit en tips&tricks. Voor meer informatie kun je het Autodesk FAQ bezoeken.

 

Over CADdiscounter

CADdiscounter.com is een Autodesk Platinum reseller en net als Itannex onderdeel van de Arkance groep. CADdiscounter.com biedt Autodesk software voor 3D-ontwerp, engineering en entertainment aan. CADdiscounter.com biedt diverse CAD-programma’s aan zoals AutoCAD, dit voor de beste prijs en snelste levertijd. Het streven van CADdiscounter.com is dat je binnen 4 uur aan het werk kunt met de aangeschafte software. Zo kun je via de website alle gewenste hulp vinden voor het downloaden, installeren en activeren van deze software. Dit maakt het mogelijk dat je als eindgebruiker snel en makkelijk je software probleemloos kunt gebruiken.

CADdiscounter.com is begin 2020 gestart in de Benelux, de ambitie is om uit te groeien naar een Europese meertalige zero-touch webshop.

In de webshop van CADdiscounter.com kun je elke gewenst Autodesk softwareprogramma bestellen. CADdiscounter.com probeert het assortiment continue aan te vullen en uit te breiden. Op de website faq.caddiscounter.com is een lijst met veelgestelde vragen te vinden over AutoCAD en wordt er tevens ingegaan op de verschillen tussen Autocad en Autocad LT.

Ja ik wil meer weten over de Revit basis Next cursus.