Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Maatregelen i.v.m. het Coronavirus

13.03.2020 | Categorie: Algemeen Alle nieuwsitems

De gezondheid en veiligheid van onze relaties, leveranciers en medewerkers staat voor ons voorop. Daarom treffen wij extra voorzorgsmaatregelen en versoepelen wij onze voorwaarden. Hier lees je hoe Itannex hier mee omgaat.

Uitvoer werkzaamheden
Op dit moment is er vanuit het RIVM geen aanleiding om onze werkzaamheden te staken en gaan wij door met het uitvoeren hiervan. Uiteraard nemen wij hierbij de voorzorgsmaatregelen in acht en zullen wij onder andere geen handen schudden.  Daarnaast zijn wij goed in staat om veel van onze werkzaamheden op afstand uit te voeren, waar mogelijk stellen wij dit voor. Uiteraard zal dit in overleg gaan.

Klassikale trainingen en consultancy

Al onze werkzaamheden waar fysiek contact bij voorkomt, voeren we de komende tijd bij voorkeur op afstand uit. Dit kunnen wij goed en is inmiddels al enkele keren uitgevoerd. Klassikale trainingen, begeleidingsdagen en digitaliseringsprojecten gaan dus gewoon door, zij het in een iets andere vorm.

Versoepelen voorwaarden
Natuurlijk kunnen wij ons zorgen omtrent dit virus goed voorstellen, en doen wij er alles aan om zo veel mogelijk mee te denken met onze klanten. Dit betekent dat, zo lang het Coronavirus nog niet onder controle is, wij onze voorwaarden zullen versoepelen.

Wanneer vanwege het Coronavirus werkzaamheden bij u op locatie niet door kunnen gaan dan gaan we eerst in overleg met u kijken welke werkzaamheden wij ook op afstand kunnen uitvoeren. Als blijkt dat dit niet kan dan verschuiven we kosteloos uw consultancy afspraak naar een latere datum.

Voor klassikale trainingen bieden wij de mogelijkheid om deze op afstand via een videoverbinding te volgen. Ook hiervoor geldt dat als uw voorkeur daar naar uit gaat dat we training kosteloos verschuiven naar een latere datum.

Mocht je vragen hebben aarzel dan niet op contact met ons op te nemen.

Neem contact op

Hoe kunnen we u verder helpen?

Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.