Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Itannex nieuwe partner Ketenstandaard Bouw en Techniek

12.02.2020 | Categorie: Alle nieuwsitems BIM

Wij geloven dat standaardisatie van BIM objecten en BIM data met behulp van de ETIM standaard veel bedrijven in de bouw- en installatiebranche gaat helpen bij het digitaliseren. Vanaf 12 februari 2020 zijn wij dan ook officieel trotse partner van Stichting Ketenstandaard Bouw en Techniek. Momenteel werken wij al veel samen in het kader van project Uniforme Objecten Bibliotheek (UOB). Met dit partnership versterken wij elkaar in het bereiken van onze gezamenlijke doelstelling: uniforme BIM objecten en BIM data oplossingen voor de bouw en installatie sector.

Standaardisatie voor gemak en kwaliteit

Het maken, onderhouden, bewerken en zoeken van BIM Families kost organisaties veel projecttijd. De Uniforme Objecten Bibliotheek (UOB) is gebaseerd op de ETIM MC standaard en gaat voor meer gemak en snelheid zorgen bij BIM projecten. Ook draagt het bij aan het realiseren van een goede kwaliteit van het BIM model. Wij zijn blij dat wij hier een goede bijdrage aan kunnen leveren.

Wil jij met onze adviseur BIM in gesprek over standaardisatie of de UOB? Neem dan gerust contact met ons op!

    Neem contact op

    Hoe kunnen we u verder helpen?

    Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.