Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Nieuwe release SmartCircuits

24.07.2019 | Categorie: Alle nieuwsitems BIM

Er is een nieuwe release van SmartCircuits beschikbaar. In deze release zijn een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Zo zijn aanpassingen nu te doen vanuit het installatieschema en is er een constante interactie tussen het installatieschema en het digitale model. Hierdoor is de data altijd accuraat.

Nieuwe release SmartCircuits

Nieuwe functionaliteiten

  1. SmartCircuits Sync: Schrijft aanpassingen die zijn gedaan in het installatieschema weg naar het digitale model
  2. De data wordt onder andere weggeschreven in parameters die horen bij de 'Electrical Circuits' in Revit
  3. Aanpassen van het percentage van de gelijktijdigheid in het schema. Dit wordt doorgerekend naar het gelijktijdig vermogen (VVA), nadat er op 'SmartCuircuits Updater' is geklikt
  4. SmartCircuits updater: Schrijft aanpassingen die in het digitale model zijn gedaan weer terug naar het installatieschema

Aangepaste families

Ook zijn er aanpassingen gedaan aan een aantal families. Voor de family van het schema is het nu mogelijk om de rail op te delen, om bijvoorbeeld een scheiding te creëren tussen licht- en krachtgroepen. In SmartCircuits zit de functionaliteit ‘Update Families’. Dankzij deze knop kunnen de families direct worden ingeladen in het project, wanneer de nieuwe release voor het eerst gebruikt wordt.

Download de nieuwe SmartCircuits release

Heeft u vragen over nieuwe release van SmartCircuits? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via de onderstaande button of via tel.: 088-8720000.

Neem contact op

Hoe kunnen we u verder helpen?

Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

Tags: