Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

BIM 360 VIP dating evenement was een groot succes

13.03.2019 | Categorie: Alle nieuwsitems BIM

Op woensdag 6 maart organiseerden wij samen met Alkondor een BIM 360 VIP dating evenement. De dag bestond uit drie algemene presentaties en 3 interactieve sessies. De onderwerpen databeheer, BIM 360 en BIM naar de bouwplaats stonden hierbij centraal. De opkomst was hoog, de reacties positief en wij kijken terug op een succesvol evenement! Hieronder leest u een kort verslag van de dag. Wilt u meer informatie over een sessie, of de presentatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Hoe kunnen we u verder helpen?

Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

Algemene sessies

De dag begon met drie algemene presentaties. Als eerste vertelde Simone van Loon van Itannex over het BIM360 platform en hoe deze technologie erbij kan helpen om BIM projecten nog beter te realiseren.

Na Simone gaf Jan Bergman, adjunct-directeur van Alkondor een presentatie over innovatie en hun nieuwste ontwikkeling; een energie opwekkende gevel die te leasen is. Een hele interessante ontwikkeling die perfect aansluit bij de huidige eisen aan duurzaamheid, circulariteit en doordat het te leasen is, is het ook nog eens betaalbaar.

De BIM Coordinator van Alkondor, Chris Schoneveld sloot de algemene presentaties af met een zelfgemaakte vlog. Bekijk hieronder de leuke en interessante vlog waarin Chris liet zien hoe zij BIM 360 docs in praktijk toepassen en welke voordelen dit hun biedt.

Deelsessies

Na een korte pauze gingen we verder met de 3 interactieve deelsessies. De 40 aanwezigen werden opgedeeld in 3 groepen, om het programma een interactief vervolg te geven.

Sessie 1: BIM naar de bouwplaats. Hierbij kregen de deelnemers een rondleiding in de fabriek van Alkondor, waarbij op diverse plekken in de fabriek opdrachten gedaan moesten worden met de iPad en BIM 360.

Sessie 2: Ontwerpen en coördineren. Johan Canthryn, technical specialist van Datech, nam de aanwezigen in een interactieve sessie mee in het ontwerp en coördinatie proces.

Sessie 3: Rondetafelsessie. Bij deze sessie stond de vraagstelling: "hoe gaan we om met datastromen" centraal. Een interactieve sessie om beter en bewuster na te denken over projectdata en wat we hier nog meer uit kunnen halen.

Als afsluiter was er een netwerklunch. Waarbij we erg smakelijke broodjes van Kötter Seafood voorgeschoteld kregen.

Ga met ons in gesprek

Heeft u interesse in een van de onderwerpen? Wij gaan er graag over met u in gesprek en delen de gegeven presentaties graag met u. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Neem contact op

Hoe kunnen we u verder helpen?

Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

 

Tags: