Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Webinar terugkijken – Clashen voor de BIM modelleur

12.12.2018 | Categorie: Algemeen Alle nieuwsitems

Hoe kunt u als BIM modelleur snel knelpunten bekijken in een BIM model? Hoe kunt u verschillende BIM modellen samenvoegen zonder verlies van data?

Het antwoord op deze vragen kwam aan bod tijdens het webinar wat wij speciaal voor BIM modelleurs organiseerden op dinsdag 11 december om 14:00u. Onze collega Bernard Leferink gaf  een kort inzicht in de mogelijkheden van Autodesk Navisworks Manage.

Webinar gemist? U kunt hem hier terugkijken:

Onderwerpen:

  • Samenvoegen modellen
  • Snel opsporen van fouten
  • Clashen
  • Directe koppeling met de cloud
  • Hoeveelheden bepalen
  • Planning bepalen

Voor wie?
Dit webinar is bedoeld voor BIM modelleurs die willen weten hoe je verschillende BIM modellen kunt samenvoegen tot één overzichtelijk model waarbij je op een snelle manier de knelpunten kunt zien.

Waarom Navisworks Manage?
De vraag naar software die met elkaar kunnen communiceren wordt steeds groter; faalkosten en verspilling zijn niet meer acceptabel. Fouten dienen al in een vroeg stadium ontdekt en opgelost te worden. Autodesk Navisworks Manage sluit hier perfect bij aan: deze projectevaluatiesoftware maakt het mogelijk voor diverse partijen in een BIM project om modellen samen te voegen en te controleren op fouten en clashes. Risico's worden verlaagd en de kwaliteit wordt verhoogd. Ook bevordert het de samenwerking aan een BIM project. Lees meer

Wilt u meer informatie over Navisworks Manage? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Hoe kunnen we u verder helpen?

Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.