Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Nieuwe update! SmartBouwbesluit 1.4

23.10.2018 | Categorie: Algemeen Alle nieuwsitems

Goed nieuws, er is een nieuwe versie van de SmartBouwbesluit oplossing beschikbaar. SmartBouwbesluit 1.4 is vanaf nu te downloaden in het Itannex klantenportaal.

SmartBouwbesluit 1.4

Wat is er nieuw in SmartBouwbesluit 1.4?

SmartBouwbesluit 1.4 is nu nog gemakkelijker dankzij de Modelcheck. Deze nieuwe functionaliteit controleert automatisch of u het model juist hebt opgebouwd. Hierdoor kunt u de bouwbesluit berekeningen via de SmartBouwbesluit oplossing goed uitvoeren. Door dit tijdens de ontwerpfase regelmatig toe te passen, weet u zeker dat u het model juist opbouwt én wordt het toepassen van de SmartBouwbesluit controle veel eenvoudiger. Bij een eventueel afwijkende berekening ziet u in één oogopslag waar dit aan ligt.

Naast de nieuwe functie Modelcheck, zijn er diverse andere punten in SmartBouwbesluit 1.4. verbeterd:

  • Snellere gebouwanalyse; bij een groot project van bijvoorbeeld 30 woningtypen gaat de berekentijd van ongeveer 60 seconden naar 5 seconden
  • Verbeterde toepassing NEN 2057:2001 (bestaande bouw); mogelijkheid om bij gebruik van NEN 2057:2011 het referentievlak op de buitenzijde van de uitwendige scheidingsconstructie te leggen in plaats van op het glasvlak
  • Opslaan instellingen; het is nu zichtbaar wie voor het laatst de instellingen heeft opgeslagen en bij het afsluiten wordt gevraagd om de instellingen op te slaan indien dit nog niet gebeurd is

Blijvend in prijs verlaagd

Naast de nieuwe functionaliteit is ook de prijs van de 1.4 versie verlaagd. Zo is de nieuwe netwerkvariant nu beschikbaar voor een bedrag van € 1.200,- per licentie per jaar. Een standalone abonnement van 3 maanden kunt u aanschaffen voor € 335,-.

Eerst een maandje proberen?

Dat kan! Download  hieronder de trial versie van de SmartBouwbesluit oplossing. Elk bedrijf kan één trial versie downloaden en deze voor één maand testen. Ontdek zelf  hoe veel gemak deze oplossing brengt en hoeveel tijd het u bespaart.

Download trial

Door op download en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.