Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Webinar ‘Hoe beheer ik mijn content beter met UNIFI?’

30.08.2018 | Categorie: Algemeen Alle nieuwsitems BIM

Bij het ontwerpen van projecten gaat veel tijd verloren bij het zoeken, bijhouden en delen van digitale content en families. Uw bestanden zijn intern ergens opgeslagen en moeilijk te vinden, ze zijn niet bijgewerkt en werken niet met de laatste versie van de software of een medewerker heeft de bestanden per ongeluk verwijderd. Allemaal praktische situaties die bij veel projecten voorkomen en die voor onnodige oponthoud zorgen. UNIFI biedt hiervoor een oplossing.

Hoe werkt UNIFI?

Wilt u ook efficiënter werken met uw cloud-opslag en zorgen dat uw werknemers er makkelijk bij kunnen zonder al te veel zoeken? Bekijk dan het webinar ‘Hoe beheer ik mijn content beter met UNIFI?’

Wat is UNIFI?

Binnen UNIFI zit een gemakkelijke maar toch geavanceerde zoekfunctie. Het zoeken naar digitale content is net zo eenvoudig als zoeken met de bekendste zoekmachine van dit moment. De UNIFI zoekmachine is vanaf het begin ontworpen om te begrijpen hoe architecten, engineers en bouwers denken. Met geavanceerde kennis van acroniemen, termen uit de industrie en zoekwoord associaties zullen uw teams snel vinden wat ze zoeken. Hierdoor blijft er meer tijd over voor het beter ontwerpen van projecten.

Direct starten met UNIFI? Download de gratis trial:

Gratis trial download

Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

Informatie of advies?

Wilt u meer weten over UNIFI of heeft u andere vragen? Vul dan hieronder het contactformulier in; wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op

Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.