Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Webinar ‘Hoe kom ik van BIM level 0 naar level 1’ terugkijken

21.08.2018 | Categorie: Algemeen Alle nieuwsitems BIM

Heeft u  het webinar 'Hoe kom ik van BIM level 0 naar level 1 ' gemist of wilt u het webinar nog een keer terug kijken? U kunt hier de opname terugkijken:

Tekent u in 2D en wilt u de eerste stappen naar 3D en BIM zetten? Wij vertellen u graag hoe u van 2D tekenen de stap naar 3D modellen maakt en hoe u hiermee (gedeeltelijk) kunt samen werken.

BIM levels

Er zijn 4 BIM Levels (Level 0 tot en met 3). In Level 0 is er sprake van een lage samenwerking en wordt er ontworpen op papier, in CAD of eventueel met behulp van Word of Excel. Papieren versies worden met het team gedeeld om informatie over te dragen. In BIM Level 1 is er sprake van gedeeltelijke samenwerking. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bedrijven die hun projecten (deels) uitwerken met behulp van Autodesk Revit en hun ontwerpen intern of extern delen met BIM 360 Docs.

Vanaf BIM level 2 gaan we echt meer uit de BIM modellen halen en de processen van de gehele organisatie daarop afstemmen.

Informatie of advies?

Wilt u meer informatie over de BIM levels en wilt u graag advies over hoe u een volgend BIM level bereikt? Vul dan het contactformulier in; wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op

Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.