Vietnamese engineer with digital tablet inspecting boiling room

Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Vernieuwd BIM 360 platform

10.04.2018 | Categorie: Algemeen Alle nieuwsitems

Vanaf heden is het BIM 360 platform vernieuwd met daarbij een aantal nieuwe producten; de reden hiervoor is dat er nu een betere integratie is tussen de onderlinge producten en de data. Daarnaast kan externe data ook gekoppeld worden middels Forge. Hierdoor kunnen data, processen en workflows nog beter op elkaar afgestemd worden. Al deze data is daarnaast middels analyses en dashboard weer inzichtelijk te maken.

Er zijn nu 5 producten binnen één integrale oplossing waarbij BIM 360 Docs de basis is.

BIM360 platform

Wat is BIM 360?

BIM 360 is een verzameling van cloudgebaseerde Autodesk BIM-software, gericht op een efficiëntere inrichting van uw BIM-processen. Met het Autodesk BIM 360 productportfolio kunt u:

  • Projecten een snellere doorlooptijd geven
  • Kosten verminderen
  • Risico's vermijden
  • Kwaliteit verhogen
  • Communicatie sterk verbeteren

BIM 360 Docs
Autodesk BIM 360 Docs is project- en datamanagement software,  specifiek geschikt voor het beheren van uw projectdata. In een intuïtieve omgeving kunt u uw projectteam, of uw klant, toegang geven tot de laatste tekeningen, documenten en modellen. Altijd en overal toegang tot de nieuwste versie. Werk hier met verschillende rollen, rechten en maak onderscheid in diverse mappen en de zichtbaarheid van deze mappen voor projectleden. Werk met versie-beheer en creëer opmerkingen op 2D- en 3D bestanden. Ook niet-geometrische informatie kan direct vanuit het model uitgelezen worden en vervolgens in de statistieken worden weergegeven --> lees meer

Nieuw: BIM 360 Design
Speciaal ontwikkeld voor ontwerpteams om met BIM modellen op een gestructureerde en efficiënte manier samen te werken. Met inzichtelijk en uitgebreid releaseproces van modellen U heeft tevens toegang tot het voormalige Collaboration for Revit --> lees meer

Vernieuwd: BIM 360 Glue
Bedoeld om het coördinatieproces te optimaliseren door modellen samen te voegen en te controleren door middel van clash control.  --> lees meer

Nieuw: BIM 360 Build
Breng BIM naar de bouwplaats met BIM 360 Build. Verhoog kwaliteit en veiligheid door digitale controles. Alle verzamelde data op de bouwplaats wordt inzichtelijk voor het gehele projectteam. U heeft tevens toegang tot het voormalige BIM360 Field --> lees meer

BIM 360 Ops
Zorgt ervoor dat alle verzamelde data bij oplevering overgezet kan worden naar de beheerfase en bijvoorbeeld ingezet kan worden voor het onderhoud.

Autodesk Forge
Autodesk Forge zorgt er voor dat er integraties plaats kunnen vinden tussen externe databases en het BIM 360 platform. Met behulp van Autodesk Forge zijn er vele mogelijkheden welke voorheen onmogelijk leken.

Daarnaast kennen we nog een tweetal losse BIM360 producten welke op dit moment nog niet geïntegreerd zijn:

  • BIM360 Plan
  • BIM360 Layout

Wilt u meer informatie over het vernieuwde BIM 360 platform? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.