Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Prijswijzigingen Autodesk abonnementen

7.03.2018 | Categorie: Algemeen Alle nieuwsitems

Vanaf 22 maart gaat Autodesk een aantal wijzigingen doorvoeren voor de huurlicenties:

  • De prijzen voor huurlicenties worden voor de meeste softwareproducten verhoogd; dit geldt voor zowel de aanschaf van een nieuwe huurlicentie als voor de verlenging van uw huidige huurlicentie*
  • Het is voor nieuwe licenties enkel nog mogelijk om een maand-of jaarlicentie af te nemen; de kwartaallicenties vervallen.

*Heeft u in 2017 of 2018 uw kooplicentie omgezet naar een huurlicentie (Move to subscription/Switch)? Dan geldt deze verhoging niet voor u.

Wat is de reden voor deze wijzigingen?

Autodesk heeft het afgelopen jaar veel geïnvesteerd in het verbeteren van de producten; zo zijn er nieuwe producten toegevoegd in de Industry Collection, er zijn diverse tools toegevoegd in het Autodesk Account, er zijn collaboration tools geïntegreerd en Autodesk heeft ruim 100 ideeën en suggesties van Autodesk gebruikers geïmplementeerd. Hierdoor krijgt u als klant en gebruiker meer kwaliteit en waarde van de software.

Wat betekent dit voor u als klant?

U kunt tot 22 maart nog nieuwe abonnementen afnemen voor de huidig geldende prijzen; tevens hebben wij momenteel een aantal acties lopen om met korting een nieuw abonnement aan te schaffen; deze korting kan wel oplopen tot 25%!
Wilt u weten wat deze wijzigingen voor uw bestaande licenties betekenen? Neem dan contact op met onze afdeling Verkoop Binnendienst; zij nemen samen met u de mogelijkheden door.

Bent u nog geen klant bij Itannex en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Neem contact op

   Bevestig de captcha


Telefoonnummer: 088 - 8720030
Email: autodesk@itannex.com