Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Itannex beleeft succesvolle beurseditie VSK

13.02.2018 | Categorie: Algemeen Alle nieuwsitems

VSK_Itannex

Van 6 t/m 9 februari vond de VSK beurs weer plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Itannex was net als de voorgaande edities ook weer als exposant van de partij. Met het thema ‘Een BIMmer wordt steeds SLIMmer met Itannex’ hebben wij tijdens de VSK ingespeeld op de slimme initiatieven die wij de installatiebranche aanreiken om stappen te maken op het gebied van BIM.

Bezoekers informeerden wij over slimme BIM-content, productbibliotheken, open standaarden, prefab oplossingen, BIM-opleidingen, VR+AR en het Autodesk BIM 360 platform.

BIM-Ready

Tijdens de VSK hebben wij standhouders die met onze hulp hun productbibliotheken BIM-Ready hebben gemaakt voorzien van een unieke sticker. Zo toonden exposanten als Geberit, Wavin, Priva, Van Walraven, Daikin, Viega, Georg Fischer, Walraven, Rockwool, ACO en Spirotech aan dat zij met hun BIM families voor Autodesk Revit klaar zijn om moeiteloos meegenomen te worden in BIM projecten.

BIM Ready Wavin Geberit

Dagelijkse borrel

Daarnaast hadden wij dagelijks vanaf 15.00uur op onze stand een informele borrel voor bezoekers en geïnteresseerde standhouders. Gewoon om te sparren over hoe wij hen verder met BIM kunnen helpen.

De VSK heeft ons ook nu weer nieuwe inzichten en interessante contacten opgeleverd.