Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Op zoek naar een Autodesk reseller die verstand heeft van de installatietechniek?

18.01.2018 | Categorie: Algemeen Alle nieuwsitems

Itannex laat u niet in de kou staan nu Stabiplan is overgenomen door Trimble

 

Itannex vs Stabiplan

U bent al jaren een vaste gebruiker van Autodesk software, maar door de recente marktontwikkelingen maakt u zich toch wat zorgen over uw gedane investeringen? Vraagt u zichzelf daarbij ook weleens hardop af of uw applicaties in de toekomst nog ondersteund worden door uw huidige Autodesk-reseller? Wij gaan als gerespecteerd Autodesk-partner en marktleider in de bouw- en installatiesector dan graag het gesprek met u aan!

Wij zijn al meer dan 20 jaar een trouwe partner van Autodesk en groeien gestaag door naar nieuwe hoogtes. Onze klantenportefeuille is goed gevuld en in de bouw- en installatietechniek durven wij zelfs te stellen marktleider te zijn op het gebied van Autodesk en BIM-oplossingen. Wij helpen onze klanten met het bouwen aan een mooiere en duurzamere wereld. Wij zijn veel meer dan alleen een Autodesk-leverancier. Door goed naar onze klanten te luisteren en samen met Autodesk aan een lange-termijn planning te werken staan wij garant voor puike oplossingen. Daarnaast staat het creëren van hoogwaardige en slimme BIM-content hoog in ons vaandel en hebben wij samen met fabrikanten en toeleveranciers van de installatiesector al menig productbibliotheek opgezet. Om nog beter aan de wensen van de klant te voldoen ontwikkelen wij ook eigen software, zoals SmartRevit, FabWindow, SmartPrefab en gerelateerde applicaties.

Wanneer u bij ons Autodesk producten aanschaft bent u verzekerd van hoogwaardige service. Wij laten in overleg met u niets aan het toeval over en helpen u graag verder om uw ambities waar te maken.

Benieuwd hoe wij uw organisatie nu en in de toekomst verder kunnen helpen? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op

Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.