Veranderingen Multi-user licenties Autodesk

7.11.2017 | Categorie: Algemeen Alle nieuwsitems

Er is een belangrijke wijziging in ons productaanbod met betrekking tot Multi-user licenties. Vanaf 7 november 2017 stopt Autodesk namelijk met de verkoop van nieuwe Multi-user Revit, Inventor en Navisworks Manage abonnementen. Heeft u een lopend abonnement of nog een maintenance plan van deze software? Dan kunt u er uiteraard gewoon mee blijven werken.

Vanaf 7 december gaat deze wijziging ook in voor AutoCAD Civil 3D. Een AutoCAD Civil 3D abonnement is vanaf dan niet meer verkrijgbaar als Multi-user licentie.

AEC en PDM Collection

Bent u op zoek naar een nieuwe Revit Multi-user (netwerk) licentie? Dan is het alternatief een AEC Collection. Deze Collection bevat Revit en daarnaast nog veel andere bruikbare BIM software. In het geval van Inventor Multi-user is het alternatief een PDM Collection.

Het andere alternatief is een Single-user. De Single-user licenties van Revit, Inventor, Navisworks Manage en Civil 3D blijven gewoon beschikbaar.

Prijswijzigingen van 'losse' Multi-user abonnementen

Een groot deel van de 'losse' Multi-user varianten zijn nog wel verkrijgbaar. Denk hierbij aan een AutoCAD licentie. De prijzen van deze Multi-user varianten zijn 17-19% gestegen. Dit geldt voor alle nog verkrijgbare Multi-user abonnementen, met uitzondering van de AEC en PDM Collection.

Advies over uw mogelijkheden

Heeft u vragen over de bovenstaande wijzigingen en wilt u weten wat dit voor uw situatie betekent?

Neem contact met ons op en informeren u graag verder!

Neem contact op

   Bevestig de captcha