Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van SmartCircuits 2.0? Neem dan contact met ons op. Dat kan via onderstaande button. Maar u kunt ons uiteraard ook bellen. Ons telefoonnummer is 088 – 872 00 00.

Neem contact op

   Bevestig de captcha

Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Nieuw: SmartCircuits 2.0

7.09.2017 | Categorie: Algemeen Alle nieuwsitems

Met gepaste trots kondigen wij aan dat SmartCircuits vernieuwd is. Per vandaag is SmartCircuits 2.0 beschikbaar voor u.

SmartCircuits 2.0

Met de vernieuwde SmartCiruits is het nu mogelijk om meerdere verdeelkasten te laten genereren in één enkelvoudig schema. Zo kunt u nu eenvoudig K-groepen, N-groepen of overige prefix groepen laten genereren in een installatie schema. Dit is uit te breiden tot 4 kasten op 1 schema.

Ook kunnen er nu subgroepen worden toegevoegd voor eventuele geschakelde verlichting. Het schema is uitgebreid op het gebied van beveiligingen. Per groep kunnen er nu 4 verschillende niveaus worden ingevuld van installatie automaat tot KW-uur meters of relais.

In de vernieuwde E-package is een gelijktijdigheid parameter toegevoegd waardoor het gelijktijdigheid percentage ingevuld kan worden en het juiste vermogen doorberekend wordt  in de bovenliggende kasten. De project parameters die nodig zijn om het schema te genereren worden automatisch aan het project toegevoegd als de applicatie voor het eerst gebruikt wordt in een project.

Ook uw eigen Revit content kunt u snel gebruiken met SmartCircuits 2.0. Zo hoeven er slechts een 6 tal parameters aan de content te worden toegevoegd en uw content is op LOD-400 niveau.

Het installatie schema is opgebouwd met families en is eventueel bedrijfsspecifiek of projectmatig  aan te passen. Zo zou de 3-fase verdeling verborgen kunnen worden of er kan een andere configuratie aan de voedende kant van de kast worden gezet. Elke gewenste beveiliging is snel en eenvoudig zelf toe te voegen.

SmartCircuits met Revit MEP

De SmartCircuits applicatie werkt volledig in plain Revit zonder tussenkomst van enige andere applicaties. Beschikt u over een Revit 2017 of Revit 2018 abonnement? Dan kunt u aan de slag met SmartCircuits.

Meer informatie

 

Heeft u een vraag en wenst u contact met iemand over SmartCircuits? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

   Bevestig de captcha

Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.