Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het BIM360 portfolio? Neem dan contact met ons op. Dat kan via onderstaande button. Maar u kunt ons uiteraard ook bellen. Ons telefoonnummer is 088 – 872 00 00.

Neem contact op

   Bevestig de captcha


Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Itannex verwerft Autodesk Construction Specialization

4.07.2017 | Categorie: Algemeen Alle nieuwsitems

“Nieuwe specialisatie bevestigt de verbintenis van Itannex om excellente service en technische expertise aan klanten in de bouwsector te brengen.”

Itannex wordt met haar accreditatie voor Autodesk Construction Specialization als één van de eerste partners in de Benelux erkend voor haar inzet en bijdrage aan het brengen van BIM naar de bouwplaats. Wij hebben met een succesvol team, bestaande uit o.a. Simone van Loon en Martijn Breugelmans, veel tijd en energie gestoken in het vergaren van de benodigde expertise om klanten nog beter te kunnen ondersteunen in het beheren en openstellen van bouwinformatie.

Simone en Martijn Construction Specialization

 

Het behalen van de Autodesk Construction Specialization valideert de expertise die Itannex heeft in bouwtrends en uitdagingen. De nieuwe specialisatie stelt ons in staat om bouwteams efficiënter te ondersteunen in hun zoektocht naar projectmanagement oplossingen zoals BIM 360 Field, BIM 360 Glue, BIM 360 Plan en BIM 360 Docs. Bovendien bieden wij technische ondersteuning en diensten om bouwbedrijven te helpen met succesvolle BIM-implementaties gedurende de gehele levenscyclus van het project.

 

Autodesk_Construction_Specialization