Sluiten

Fabrikanten en toeleveranciers

De grootste succesfactor van de toeleveranciers en fabrikanten in de bouw blijkt permanente innovatie te zijn. Op dit moment is innoveren op gebied van 3D en BIM een must voor de maakindustrie. Itannex werkt met diverse partners samen om uw ontwerpproces te kunnen verbeteren! Bent u op zoek naar specifieke software of ondersteuning bij het modelleren van uw artikelen voor gebruik in 3D BIM? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

   Bevestig de captcha


Autodesk Revit is in Nederland de meest gebruikte software voor 3D modelleren in de bouw, ook aannemers, architecten, adviseurs en installateurs kiezen steeds vaker voor Revit. Voor de beste uitwisseling en snelste manier van werken, is het aan te raden voor fabrikanten om ook voor Revit 3D te kiezen. Itannex kan u ondersteunen bij de implementatie hiervan, maar ook bij het creëren van een uniforme objectenbibliotheek in Revit van uw producten.

Dat Itannex constant voor u innoveert blijkt bijvoorbeeld uit de ontwikkeling van FABwindow. Hiermee koppelen we met Revit voor het maken van realistische kozijnmodellen. Een andere innovatie is de speciale bibliotheek met 3D BIM componenten die voor de Vereniging voor Luchtkanalenfabrikanten (Luka) is ontwikkeld.

Voor meer informatie en om u een compleet beeld te geven van onze oplossingen voor fabrikanten kijkt u op de pagina klantverhalen, software en opleidingen.

Logos fabrikanten en toeleveranciers

Klantverhalen