Sluiten

SmartRevit, de Nederlandstalige werkmethodiek voor Revit

17.02.2015 | Categorie:

Om de Autodesk Revit programmatuur geschikt te maken voor de Nederlandse markt, heeft Itannex SmartRevit ontwikkeld. SmartRevit is de meest pragmatische methodiek voor het modelleren van bouwwerken en het verzamelen van alle consistente en relevante informatie uit het gebouwmodel. Of het nu plattegronden, doorsneden of detailtekeningen zijn; hoeveelhedenstaten; modellen voor controle of coördinatie; of planning- en managementrapporten.

Smartrevit informatie aanvragen

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Telefoon (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

   Bevestig de captcha


Met deze software geeft Itannex u de kennis, methodiek, bibliotheken, tools en documentatie om het maximale uit uw Revit modellen te halen. Voor intern gebruik, maar ook voor toekomstig integraal gebruik.

Optimaliseer uw Revit-projecten met SmartRevit

SmartRevit is de werkmethodiek om het beheer en de coördinatie van uw Autodesk Revit-projecten gemakkelijker te maken. Techniek is vaak niet het probleem, de samenwerking en communicatie tussen architecten, aannemers, ingenieursbureaus en installateurs kan echter beter. De werkmethodiek zorgt voor een slimme, snelle en doeltreffende realisatie van het ontwerpproces, de engineering en het beheer van de bouwwerken. De methode is ontwikkeld door Itannex.

Voor wie is het bedoeld?

De SmartRevit methode is bedoeld voor architecten, aannemers, ingenieursbureaus en installateurs die Autodesk Revit gebruiken. SmartRevit geeft u de kennis, de werkwijze, de bouwcomponenten, de tools en de documentatie om het maximale uit uw Revit-modellen te halen. Voor intern gebruik, maar ook voor toekomstig integraal gebruik.

Welke tools zitten er in SmartRevit?

Naast de werkmethodiek, bibliotheken en documentatie bevat SmartRevit meerdere handige tools. De volgende tools zitten in SmartRevit:

We hebben ook enkele gratis tools beschikbaar. Deze zijn te downloaden in ons Tools4BIM dock.

Nu een SmartRevit abonnement afsluiten

Heeft u al SmartRevit?

Klik hier om in te loggen op het SmartRevit Extranet.

Tevens kunt u zich als licentiehouder kosteloos inschrijven voor een workshop. Lees hier meer over deze workshop.